Nuk është hera e parë që për Zonjën e Parë të SHBA, Melania Trump qarkullojë teori konspirative të njohura si “Fake Melania”.

Në daljen e  saj të fundit Melania duket tepër e çuditshme dhe ndryshe nga herët e tjera.

Melania shfaqet e qeshur, me syze të mëdha të errëta që maskojnë pjesën më të madhe të fytyrës së saj dhe të gjithë janë të bindur se nuk është Melania e vërtetë por sozia e saj.

Kjo për shkak të formës së fytyrës dhe buzëqeshjes së saj.