Pas situatës së krijuar në Kapshticë ku pala greke ka pezulluar punën në kufij, ka reaguar Drejtoria Vendore e Kufirit dhe Migracionit Korçë.

Ata njoftojnë se kuota prej 300 kalimesh është plotësuar ndaj nuk do të lejohen më kalimet gjatë ditës së sotme.

Ndërkohë Policia Kufitare u bën thirrje qytetarëve që të mos nisen drejt kësaj pike për ditën e sotme pasi kështu do të krijohet një ngërç i madh.

Stacioni i Policisë Kufitare Kapshticë:

Njoftojmë të gjithë qytetarët që janë të interesuar të kalojnë në drejtim të shtetit grek, se aktualisht kuota prej 300 shtetas është plotësuar dhe nga ana e policisë greke është pezulluar puna e nuk do të lejohet kalimi i personave të tjerë për ditën e sotme.

Policia Kufitare apelon për qytetarët që duan të udhëtojnë në drejtim të Greqisë, që të mos vijojnë udhëtimin në drejtim të PKK Kapshticë për ditën e sotme.

Ju faleminderit për mirëkuptimin!

Lexoni edhe: Kapshticë, plotësohet kuota prej 300 kalimesh, dogana pezullon punën