Peshkim për sardele dhe acuge në gjirin e Durrësit

Peshkatarët në gjirin e Durrësit duke peshkuar për sardele dhe acuge në mbrëmje.

Pas hedhjes së rrjetave dhe mbledhjes së saj, kovat e mëdha mbajtëse mbushen me peshk.

Foto ©LSA

FOTOGALERI TJERA

Foto/ Vjeshta në Tiranë

28/10/2020 - 16:49
Tirana me maska
22/10/2020 - 14:22