Përsosje natyrale/ Ja fotografitë nga e kaluara që dëshmojnë se Monica Bellucci është e tillë

Monica Belluci, aktorja italiane ka festuar dje 56- vjetorin e lindjes. Bukuria e saj admirohet ende nga burrat dhe gratë dhe mund të themi se ajo është një ndër gratë më të bukura në botë. Ja disa foto nga e kaluara që dëshmojnë se Monica Belluci është një përsosje natyrale.

FOTOGALERI TJERA

E treta e vërteta e Biden
08/11/2020 - 11:16