Përgjaket fushata elektorale, vritet socialisti, Pjerin Xhuvani

Policia kryen vëzhgimin e vendit të ngjarjes në lagjen 5 maji në Elbasan.

Me 21 prill 2021 një përplasje me armë mes grupeve politike rivale solli vrasjen e Pjerin Xhuvanit, një mbështetës i PS, dhe plagosjen e katër të tjerëve.

Ky është  incidenti më i rëndë politik në Shqipëri në shumë vite. Foto: Malton Dibra, LSA

EMISIONET