Sensuale dhe tepër joshëse, Rihana vjen me linjën e re të intimove të markës së saj Savage X Fenty. E shtrirë në bar dhe dielli që I shkëlqen Riana paralajmëron një sezon të suksesshëm.

Lexo dhe: Ndahet nga bashkëshortja për gruan që njohu në klub, 93 vjeçari: Kam një tjetër, dua të jem i lirë