Kardinal Ernest Troshan Simoni pas rikuperimit nga një problem shëndetësor, ka uruar besimtaret myslimanë shqiptare me rastin e Kurban Bajramit.

Po ashtu Kardinali falenderon Papa Françeskun dhe Presidentin e Republikës Ilir Meta për interesimin ndaj tij.

Ernest Troshan Simoni: Uroj myslimanët Gëzuar Festën e Bajramit. Jeta në këtë botë është kalimtare dhe feja është për amëshim.Të gjithë njerëzit të shohin drejt qiellit dhe jo drejt tokës. Meqë kalova një problem shëndetësor falenderoj të gjithë njerëzit që më kanë uruar.Falenderoj Papa Franceskun dhe presidentin Ilir Meta.