Mbrëmë u shënua dhe një tjetër arritje e shqiptarëve në botë.
Gala, vajza e artistit Robert Aliaj, u shpall fituese e kompeticionit muzikor “The Voice Kids” Belgjikë.


Vetëm pak orë pas fitores, ajo publikoi këngës e saj të parë.


“Contagious” quhet krijimi që është nën emrin e label-it më të njohur në botë, Universal Music.


Ky titull shqipërohet “ngjitës/infektues”, e tillë për Galën është dashuria.