E ftuar mbrëmjen e sotme në PolitikOn me Alfred Lelën në RTV Ora, ishte deputetja e Partisë Socialiste Blerina Gjylameti e cila u shpreh se mandati i dytë i socialistëve nuk ka qenë i lehtë për shkak të pandemisë dhe tërmetit.

Gjylameti: Pas ’97-’98 që kanë qenë vite të vështira edhe mandati i dytë nuk ka qenë i lehtë kjo për shkak të tërmeti dhe pandehmia, të cilat na dëmtuan.

Lela: Dhe ju ndihmuan të fshehni tenderat.

Gjylameti: Trajneri i ekipit ka paraqitur një listë ëndrrash, e cila pritet të realizohet. Në momentet që ka pas një indicie për problem me drejtësinë nuk ishte më pjesë e Partisë Socialiste.