Para dhe pas famës/ Ja si ndryshoi buzëqeshja e VIP-ave kur u shndërruan në të famshëm

Yjet ndryshuan formën e dhëmbëve të tyre sapo u bënë zyrtarisht të famshëm.

Shikoni fotot që e tregojnë këtë.

FOTOGALERI TJERA

Foto/ Vjeshta në Tiranë

28/10/2020 - 16:49
Tirana me maska
22/10/2020 - 14:22