Pandemia e koronavirusit, nuk i ka ndalur karnavalet tradicionale të Pojanit as këtë vit.

Të rinj e banorë të fshatit, kanë kremtuar të enjten festën e tyre tradicionale.

Të veshur me kostume të frikshme, me këngë e valle, dhe duke hyrë në dyqane e në shtëpitë e fshatit, banorët e trashëgojnë këtë festë prej qindra vitesh.

Të rinjtë, të lumtur që i kremtojnë këtë festë thonë se edhe ata do e vazhdojnë traditën.

“Kjo festë është për të larguar të keqen dhe përcjell mbarësi.”