Një skenë komimë ka ndodhur gjatë ndeshjës së Ligës së dytë kroatë mes BSK Bijelos Bordos dhe HNK Cibalia.

Një papagall është futur në fushë  në momentin e golit të skuadrës, e cila çoi rezultatin në 3 me 1 dhe qëndroi në shpatullat e futbollistit.

Ai fillimisht u tremb por më pas e kapi papagallin dhe e dorëzoi ne gjyqtari i katërt.

Në këto moment të gjithë filluan të duartrokisnin. Një skenë me të vërtetë e rrallë që nuk para është hasur në sfida të tjera.