Një paciente e Infektivit është marrë nga urgjenca e spitalit Amerikan dhe është nisur për në Rinas për ta kuruar jashtë Shqipërisë.

Mësohet se pacientja është negativizuar nga Covid-19.

Ndërkohë, akoma nuk dihet sëmundja apo komplikacione pse ajo po transportohet jashtë vendit.