Shqetësimi i disa gallosheve shqiptare nëpër Europë dhe Shqipëri se e “majta” e Demokratëve në Amerikë, e cila ka marrë Dhomën e Përfaqsuesve, Senatin, Presidentin, do të shkatërojnë Amerikën, familjen dhe gjitha vlerat e shoqërisë Amerikane, është tragjikomedi e këtij pavioni delusionalistësh “antikomunistë”.

Në vënd që të shohin hallin e vendeve ku janë, qajnë hallin e Amerikës ?!! Janë për të qeshur dhe qarë me injorancën e tyre që si rrjedhim i ka shpëlarë trutë për të kuptuar që nuk kuptojnê. Mjerim i gjallë.

At Fishta shkruante: “Shqiptarët pinë kafe gjithë ditën në Milot dhe qajnë hallin e Inglizit”