Toka e xanun dhe bandat kriminale të qeverive

Toka e xanun dhe bandat kriminale të qeverive

Protestat ke 5 Maji si ato ke Astiri dhe kudo në bregdet apo… janë njēsoj sikur të kapësh dikë duke vjedhur apo më keq duke bërë një krim, dhe të protestoj pse më kape?!!

Ajo që ka ndodhur me zaptimin e tokave publike dhe private gjatë këtyre 30 vjetëve si nga vêrshimi i të ardhurëve si fiset hune duke vënë hunjt:

Tokë e Xanun, si nga politikanë, drejtues opinionesh e televizionesh e analistë, oligarkë pranë qeverive është një krim 30 vjeçar kundër jo vetëm pronës dhe mungeses se shtetit të së drejtës, por edhe nje dhunë demografike, sociale, ekonomike, politike, shkaterrim urban dhe i trashëgimisê historike kulturore që jo vetem ka pasoja të rënda për shtetin dhe shoqerinê, por do të jenë edhe me të rënda me bandat kriminale politike të tregut politik-mediatik shqiptar si mungesë e aftësisë dhe kulturēs së një populli për të ngritur shtet të se drejtë dhe jetuar me rregullat dhe ligjet e shtetit. 

Nuk ndodh kjo se vetë shtetarët shqiptar janë rrotacion bandash kriminale dhe plaçkitesish.

EMISIONET