SPAK-ut nëse ja mban le të kapet me Veliajn!

SPAK-ut nëse ja mban le të kapet me Veliajn!

Veliaj tha sot: "Koha e mos hetimeve është një kohë që ka mbaruar. Kryeministri dhe kryetari i Bashkisë bën mburojë duke kërkuar drejtësi".

Por Veliaj është i mos hetuari kryesor në SPAK-ut te kapur nga ai vete dhe nga Rama.

Veliaj ka dhunuar Ligjin e Pushtetit Lokal, ”asgjësoi Këshillin Bashkiak për Inceneratorin e Tiranës!

Projekti i Inceneratorit të Tiranës është miratuar vetëm nga Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, i cili është shprehur “parimisht dakord” mbi studimin e fizibilitetit.

Por Veliaj nuk ka asnjë të drejtë për miratimin e projekteve me angazhimin financiar për komplotin 30 vjet.

Veliaj vetëm sa e propozuar buxhetin e Bashkisë.

Unë jam institucioni themelor, që miraton buxhetin është Këshilli Bashkiak.

Neni 54 pika pika “dh” e Ligjit të Vetëqeverisjes Vendore është kërkuese.

Veliaj si haxhi qamil i vërtetë, vetë shkruan vetë vulos dhe nuk njeh si ligj e si shtet.

Miratimi personal i Veliajt pa vendimin e Këshillit Bashkiak është:

Privatizimi i Bashkisë së Tiranës nga Veliaj është: 1.Vepër korruptive, 2.Rrëmbim i kompetencave pa ligj dhe 3. Shpërdorim detyre.

SPAK e ka shumë lehtë detyrim.

Po ja mbajti le ta mbush me Veliajn.

Ndryshe eshte thjesht nje SPAK me dy telekomanda nje ne kryeministri dhe nje ne Bashkine e Tiranes.

SPAK-ut nëse ja mban le të kapet me Veliajn!

EMISIONET