"Sali Berisha është politikani i fundit që duhet të propozojë rezolutë për Srebrenicën"

"Sali Berisha është politikani i fundit që duhet të

Sigurisht Sali Berisha është politikani i fundit që duhet të propozojë rezolutë për Srebrenicën. Të vetmen rezolutë që ai mund ta propozojë është një rezolutë për pensionimin e tij politik.

Pjesa tjetër është punë e drejtësisë. Në betejat e tij për mbijetesë politike është mirë të mos e keqpërdorë Kosovën, të cilës në fund të viteve 90-të ia propozonte një autonomi brenda “hapësirës demokratike jugosllave”.

Edhe kjo është pjesë e së vërtetës.

Dhe e plotëson atë që ndodhi sot në Kuvendin e Shqipërisë, pa e minimizuar edhe sjelljen e socialistëve, të cilët është mirë ta korrigjojnë situatën duke miratuar një rezolutë për Srebrenicën sa më shpejt që të jetë e mundur.

 

EMISIONET