Pikëpyetje me kulla

Pikëpyetje me kulla

Projekti i ndertimit te kullave tek selia e Partisë Demokratike ngre shume pikepyetje interesante. Pikesepari vete emertimi eshte perle.

Projekti quhet Parku i Kater Lirive dhe do te ndertohet bash mu tek Shtepia e Lirise, sic e quan opozita seline e saj. Shume gjetje. Nejse, te kthehemi tek pikepyetjet tani.

Toka aty eshte e Toptaneve. Por po te mos doje PD aty nuk ngulet dot asnje gozhde, jo me te ndertohen kulla. Se nuk ka askush guxim te nxjerre opoziten nga selia.

Ketu lind dhe pikepyetja e pare. A ka gjase qe nje projekt i tille te jete bere pa dijenine e PD?

Se dyti, projekti ashtu sic eshte paraqitur, vec Shqupit perfshin dhe BKT.

Para disa muajsh, BKT e braktisi seline e saj me preteksin se ishte demtuar nga termeti dhe u zhvendos perballe TEG tek nje godine qe e ka ndertuar Fusha.

Atehere une kam publikuar nje denoncim se sebepi i termetit ishte i stisur per te liruar vendin e ish selise se BKT, me qellim qe aty te ndertohej kulle ne ortakeri mes Fushes dhe BKT.

Tani trekendeshi behet shume interesant. PD, BKT, Fusha. Tamam trekendesh Bermude. Pikepyetjet qe lindin ketu jane disa:

Kujt i lindi ideja e bashkimit te kulles se BKT me kullat e Shqupit ne nje kompleks te vetem?

A lindi ky bashkim para apo pas prishjes se Teatrit Kombetar?

Pra Teatri-Fusha-BKT-Opozita-Kullat.

Dhe nese ne kompleks ka disa aktore, si eshte e ndare ortakeria mes tyre?

Ka shume pikepyetje ky projekt. Ndoshta mund te jete edhe i rreme. Por deri tani askush nuk po e pergenjeshtron.

Thjesht po ia hedhin topin e pergjegjesise njeri tjetrit.

Dikush thote eshte miratuar vite me pare, dikush tjeter thote ka qene ne projekt por eshte rrezuar, etj etj.

Gjithsesi ketu nuk ben me cudi asgje. Shqiperia ka muze me kulle, banke me kulle, stadium me kulle. Cdo e gjeje po te kete dhe opozite me kulle?

EMISIONET