Gjejini paratë ku të doni dhe paguani specializantët!

Gjejini paratë ku të doni dhe paguani specializantët!

Vazhdon vandalizmi rilindas kunder specializanteve te mjeksise!!(DOKUMENTI).

Kur batakçillëku dhe injoranca behen bashke lindin vendime dhe veprime mostra si ky i nderprerjes se kontratave te mjekeve, qe bejne specializimin afatgjate ne mjeksi.

Sot serish eshte cuar nje e-mail njoftimi ku hajvanet e rilindjes insistojne ne vendimin e tyre per nderprerjen e kontratave.

Bazuar mbi moton idiote, qe kur marrin nje vendim qofte edhe marrezi rilindja nuk duhet te kthehet prapa vazhdojne me kete turp.

Spital universitar qendror pa specializante nuk ka askund ne Europe.

Specializantet jane nje force e kualifikuar teknike dhe shkencore me rendesi per perditshmerine e funksionimit te spitaleve.

Specializantet jane mundesia e vetme qe mjeksia te vazhdoje edhe ne ardhmen si garancia e zevendesimit te brezave te mjekeve.

Specializantet punojne dhe bile punojne aq shume edhe me teper se sa pagesa qe u jepnin.

Pagesa e tyre eshte bere me kontrate ashtu sic eshte bere per vite e vite me radhe ne qeveri nga me te ndryshmet dhe ka qene nje pagese plotesisht e merituar me pune.

Ndaj rilindas, qe keni para plot per koncesione hajdute hiqni duart nga pagesa e specializanteve dhe vazhdoni me korrektese zbatimin e kontrates me ta.

Rilindas ju qe u çate duke bere elegji hipokrite e kenge e valle per heroizmin dhe madheshtine e mjekeve mos harroni qe edhe specializantet mjeke jane, edhe shume te mire bile.

Rilindas ne se i keni bere parate rrush e kumbulla duke blere vota gjejini parate ku te doni dhe paguani specializantet.

Ja Dokumenti me poshte derguar sot ne 22 qershor.

Gjejini paratë ku të doni dhe paguani specializantët!

EMISIONET