Boll abuzimit me emrin e nderuar të Musine Kokalarit

Boll abuzimit me emrin e nderuar të Musine Kokalarit

Evi Petrit Hoxha Kokalari Angelakis, boll abuzimin me emrin e nderuar të Musine Kokalarit.

Boll gënjeve me persekutimin tënd se nuk je e persekutuar as ti, as yt atë Petriti, por në të kundërt të privilegjuar nga Hoxha.

Boll fole në emër të komunitetit shqiptar ne Amerikë se nuk perfaqson asgjë në komunitetin shqiptar, por ne të kundërt ke qenë përfasuese e shoqatës së greko amerikanëve ne diasporë.

Boll me Grenell, një njeri që punon për interesat Serbe dhe do të përdorë Kosovën dhe Shqipërinë për lëvrimin e fondeve te hekurudhës Nish-Durrës për ti hapur rrugë Serbëve në Adriatik pa kontroll nga ana shqiptarëve, gjithçka në favorin Serb.

Boll me mithomaninë tuaj se do të influenconi në administratën Amerikane kur të vijë në fuqi Trump. Trump do të thirret si i pandehur për tax-invasion në tre dekada si manipulues dhe fallsifikator i paskrupull.

Edhe 300 vjet të rroje Trump nuk vjen me jo president, por do të jetë turpi historisë Amerikane.

Berisha në gjendje të mjere që kërkon shpëtimin nga ju. Jeni në gjendje të rëndë neurosiciopathollogjike dhe më rëndë ata që ju marrin ju seriozisht.

EMISIONET