Nuk janë efekte speciale. Këto fotografi reale janë si të shkëputura nga një film Hollywoodi

Nuk janë efekte speciale. Këto fotografi reale janë si të

Një e mijta e sekondës është shumë e shpejtë për t’u perceptuar nga syri i njeriut. Falë kamerave, ne mund të shohim momente që ndoshta do t’i kishim humbur. Kështu kuptojmë se sa e mrekullueshme dhe e bukur është bota jonë. Të shikosh këto pamje është kaq e vështirë të besosh se nuk bëhet fjalë për efekte speciale të një filmi hollywood-ian.

EMISIONET