Kosova pësoi humbje ndaj Greqisë me rezultat 2-1 në kuadër të Grupit 3 në Ligën C të Ligës së Kombeve.
Dimitrios Limnios dhe Dimitrios Siovas shënuan golat për grekët, ndërsa golin e nderit për ne e shënoi Bernard Berisha.

Në kombëtaren kosovare lojtari më i mirë u kuotua Bernard Berisha me 7.1.

Ndërsa më së dobëti u paraqit Arbër Zeneli me notën 5.8.

Te Greqia notën më të lartë e mori Limnios (7.4).