Një dyqan për përmirësimin e jetës seksuale. Ja projekti "Lezet" i Zhaklin Lekatarit

Një dyqan për përmirësimin e jetës seksuale. Ja

Blogeria e seksit Zhaklin Lekatari në një intervistë për emisionin Ora Verore foli rreth projektit te saj më të ri një shop i cili do të na japë mundësinë në  përmirësimin e jetës seksuale.

Zhaklin Lekatari: Projekti tjetër quhet “Lezet” quhet Lezet sepse do të jetë një shop, ku më në fund do të kem mundësi të jap produkte për përmirësimin e jetës seksuale, pra nëse unë deri tani jam mudnuar të promovojë gjatë gjithë kohës edkuimin seksualitetin, shijimin, njohjen e vetes, pranimin e vetes, zhvillimin e vetes, tani do ju jap mundësinë atyre që më ndjekin që dhe të blejnë disa produkte për ti arritur të gjitha këto.

https://youtu.be/AnjRFFB24ME

EMISIONET