I ftuar në Arena nga Dritan Hila në RTV Ora, analisti Plator Nesturi u shpreh se marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Kosovës janë institucionalizuar Vizita e Vjosës në Shqipëri në kuadër të zgjedhjeve që do mbahen në Kosovë.

Nesturi: Vizita e Vjosës në Shqipëri në kuadër të zgjedhjeve që do të mbahen në Kosovë. Marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Kosovës janë institucionalizuar, në këtë aspekt deklarata e saj në parlament ishte pak e paqartë aq më tepër që nuk është bërë asnjë kërkesë zyrtare nga Kuvendi i Kosovës për një rezolutë për Serbinë.