Ata kanë qenë duke kaluar kohën më të madhe të verës në Hamptons.

Beyonce dhe Jay Z  shumicën e verës kanë qenë duke kaluar kohën Hamptons.

Së fundmi çifti janë parë duke shijuar drekën të një restorant në New York.

Ata kishin vendosur që të konsumonin ushqime italiane bashkë me miqtë e tyre.

Beyonce kishte veshur një pallto të madhe, kapele dh maskën mborjtëse e cila tani është aksesor i pandashëm.

Ndërkaq, Jay Z ishte parë të jetë veshur në të njëjtin stil, ndërsa shijonte një gotë me verë të kuqe.

Më parë gjatë këtij muaji, Beyonce dhe Jay Z kanë qenë në Evrope, pasi interpretuesja e “Black Is King” festoi ditëlindjen e 39-të.