Mbërrijnë nël aeroportin e Rinasit katër fëmijët shqiptarë që mundën të dilnin nga kampi sirian i Al Hawl.

Floresha Rasha dhe tre fëmijët e saj Amar, Emel e Hatixhe Rasha si dhe 11-vjeçari Endrit Dumani këtë të martë shkelën pas shtatë vitesh tokën shqiptare aty ku i pret ngrohtësia familjare .

Ata shoqërohen nga kryeministri Edi Rama dhe ministri Sandër Lleshaj, të cilët ishin në Beirut për ti marrë drejt Shqipërisë.

Jashtë ambjenteve të aeroportit ata priten nga familjarë të shumtë.