Në gjysmë ore 5 autoambulanca me pacientë, Infektivi sot (16 shkurt)

Rastet e pacientëve të infektuar me Covid që kërkojnë trajtim në spital vijojnë të jenë në rritje.Në oborrin e këtij spitali vijnë dhe shkojnë familjarë dhe autoambulanca me pacientë. Gazetarja e Ora News, Anxhela Celibashi, në vetëm gjysmë ore qëndrimi pranë këtij spitali numëroi ardhjen e 5 autoambulancave.

FOTOGALERI TJERA

Vaksinohen personalitetet

21/02/2021 - 15:08

Kosova voton për të ardhmen

14/02/2021 - 18:45
Plazh në shkurt, në Qerret
06/02/2021 - 11:32