Me emërimin në detyrë të Aida Hajnaj në krye të Byrosë Kombëtare të Hetimit disa struktura të Policisë së Shtetit kanë pësuar ndryshime.

Zëvendësdrejtor i përgjithshëm i Policisë së Shtetit u emërua Albert Dervishaj.

Në krye të Departamentit të Marrëdhënieve Ndërkombëtare në u vendos Pëllumb Seferi.

Ndërsa drejtor i Drejtorisë së Mbrojtjes së Dëshmitarit u emërua Idajet Feskaj.

Këto ndryshime janë bërë gjatë një ceremonie ditën e sotme për vlerësimin e punës së Aida Hajnaj si ZV/Drejtoreshës së Përgjithshme të Policisë së Shtetit.

Sot ajo merr detyrën e re si kryetare e BKH-së. Drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Ardi Veliu i ka dorëzuar znj. Hajnaj certifikatën për shërbime të dalluara me motivacionin “Për merita të veçanta, profesionalizmin dhe përkushtimin e treguar në përmbushjen cilësore të detyrave dhe kontributin e dhënë gjatë viteve të punës për zhvillimin e vazhdueshëm të standarteve policore, në shërbim të Policisë së Shtetit”.