Ndaloni që tani, ja gabimet që bëni kur karikoni telefonin tuaj

Mënyra se si e karikoni telefonin tuaj është thelbësore jo vetëm për faturat e energjisë elektike, por edhe për jetëgjatësinë e baterisë së tij. Këshillohet të mos i karikoni kurrë bateritë e telefonit deri në 100% ose t’i shkarikoni fare në 0%.

Ne do të ndajmë me ju disa këshilla të tjera nëpërmjet fotove në lidhje me mënyrën e duhur të karikimit të telefonit, që ta përdorni atë në mënyrën më të mirë të mundshme, si dhe të shmangni çdo rrezik.

FOTOGALERI TJERA

Rreth e rrotull Rozafatit

04/03/2021 - 08:48

Marsi i luleve

01/03/2021 - 12:11

Vaksinohen personalitetet

21/02/2021 - 15:08
Kosova voton për të ardhmen
14/02/2021 - 18:45