Kryeministri Edi Rama përdor kancelaren gjermane Angela Merkel për të theksuar rëndësinë e masave anti-Covid.

Teksa poston një video-mesazh të saj në, Rama shkruan në Facebook: “Ju lutem dëgjojeni kancelaren Merkel”.

Merkel i është drejtuar popullit gjerman me anë të një mesazhi në rrjetet sociale ku ju kërkon të bëjnë kujdes dhe të respektojnë të gjitha masat.

Sipas saj, muajt në vazhdim do të jenë tejet të vështirë.

Video-mesazhi i Angela Merkel: