"Mrekullia në qelinë e 7- të" shpallet filmi më i mirë i vitit në Turqi

"Mrekullia në qelinë e 7- të" shpallet filmi më i

Është shpallur filmi më i mirë në Turqi "Mrekullia në qelinë e 7- të". Një film që ka prekur zemrat e miliona njerëzve. Një histori mes një babai me sëmundje mendore i cili akuzohet në mënyrë të padrejtë për vrasje, dhe vajzës së tij të dashur 6 vjeçare.

Ndiqni fotot për disa nga momentet e  filmit.

EMISIONET