Mrekullia ndodh në SHBA, pas operacionit 11 orësh mjekët arrijnë ti ndajnë binjaket e ngjitura

Mjekët e Universitetit të Miçiganit ia rritën që të ndajnë motrat binjake që kishin lindur të bashkuara më njëra tjetrën, pas 14 muajsh që kishin lindur.

Motrat Sarabeth dhe Amelia kishin të veçuara këmbët, krahët dhe zemrën, kurse mëlçitë e tyre ishin të lidhura.

Operacioni zgjati shumë, plot 11 orë dhe për të mirë u arrit me sukses.

 Vajzat u veçuan dhe u kthyen në shtëpitë e  tyre.

“Unë jam baba i binjakëve dhe e di se binjakët janë shumë të afërt. Sarabeth dhe Amelia gjithmonë do të kenë një lidhje të vërtet unike dhe mendoj se e ardhmja është e ndritur për të dyja. Për të gjithë ishte një moment shumë emocional dhe i jashtëzakonshëm ”, trgon Dr. George Mychaliska, mjeku që drejtoi operacionin për ndarjen e vajzave.

FOTOGALERI TJERA

Foto/ Vjeshta në Tiranë

28/10/2020 - 16:49
Tirana me maska
22/10/2020 - 14:22