Pagat me te cilat paguhen kontrolloret e Alb-Control paguhen jo nga taksat tona, por nga Europol.

Personat te cilet punojne si kontrollore ajrore kualifikohen çdo tre muaj po nga EuroControl dhe per dijeni tuaj kane kushte shume te mira pune, palester, mense e me radhe.

Qe do te thote qe problemi eshte se Rama ka rene ne llucë dhe nuk do tu thote shqiptareve qe Becchetti ka filluar te vjele 110 milione eurot dhe po merr asetet shqiptare jashte, midis tyre edhe parate qe EuroControl ka percaktuar per AlbControl.

Pra e thene shkoqur kerkojini llogari Rames per 100 milione eurot dhe jo atyre punonjesve qe u eshte ulur paga pasi ata nuk ju jane vjedhur gje juve.