Modelja e Instagramit me mollëzat më të mëdha në botë: Më duhen më të mëdha

Modelja e Instagramit shumë e famshme për mollëzat më të mëdha në botë, shprehet se nuk e mban mend sa operacione ka kryer dhe se akoma nuk është e kënaqur me madhësinë e tyre pasi i do akoma më të mëdha.

 “Ju mund të mendoni se ato janë shumë të mëdha por në fakt nuk janë mjaftueshëm të mëdha, më duhet t’i rifreskoj përsëri së shpejti”, ankohet Anastasia. Për më shumë detaje, ndiqni fotot.

FOTOGALERI TJERA

E treta e vërteta e Biden
08/11/2020 - 11:16