Mjeku epidemiolog Ilir Alimehmeti e konsideron një lajm të mirë atë të hapjes së shkollave.

Përmes një postimi në Facebook, Alimehmeti shkruan se fëmijët nuk janë në riskt të shtuar.

Ai shtoi gjithashtu se shkollat nuk janë ambiente që shtojnë transmetimin komunitar.

Postimi i Alimehmetit në Facebook

Lajmet e mira nuk paskan te sosur sot!

Kuptohet me kujdes dhe duke shfrytezuar kete muaj per permiresime te metejshme por….

Shkollat po hapen!

Raporti i ECDC (European Center for Disease Control) i dates 6 gusht 2020 e thote qarte:

Femijet nuk jane ne risk te shtuar dhe shkollat nuk jane ambjent qe shton transmetimin komunitar.

Forca miq!

Dielli lind gjithmone!