Në SHBA ka ndodhur një ngjarje makabër që ka shokuar të gjithë. Një baba i quajtur Howard Jansen ka rrahur brutalisht vajzën e tij 3-vjeçare Olivia Ann Jansen dhe si pasojë ajo ka ngelur e vdekur në vend.

Babai i cili mbante tatuazh në ballë dhe emrin e vajzës, varrosi trupin e saj në pyll dhe më pas e shpalli të vdekur në polici.

Pas hetimeve, policia gjeti vajzën e pajtetë e cila kishte plagë të shumta në këmbë e fytyrë, ndërsa në kokë i rridhte gjak.

Policia ka arrestuar babain dhe gjykata e ka akuzuar për vrasje të shkallës së parë, ndërsa të dashurën e tij e arrestuan nën akuzën e dhunës psikologjike ndaj të miturve.