Kryeministri Edi Rama vijon takimet elektorale në qarkun e Gjirokastrës.

Paraditen e sotme, Në një moment grupi polifonik i Gjirokastrës i cili ishte ulur në tryezë u ngrit në këmbë e nisi t’i këndonte këngën

“Mirësevjen Edi Rama burri që bën historinë” ishte vargu i parë i këngës

Rama nuk u ndje mirë dhe i përshëndeti më pas u largua duke ia lënë në mes këngën grupit polifonik.