Ministria e Arsimit ka urdhëruar ditën e sotme që universitetet të hapin dyert të hënën e 2 nëntorit 2020.

Vendimi është firmosur nga ministrja Evis Kushi dhe urdhri hyn në fuqi menjëherë.

Studentët do të duhet që të respektojnë masat anti-covid që qeveria ka vendosur edhe për gjimnazet dhe shkollat.