Senati në SHBA ka konfirmua me një mazhorancë të theksuar emërimin e Avril Haines në krye të Inteligjencës amerikane.

Ish numri dy i Central Intelligence Agency (CIA), 51 vjeçe, do të jetë në krye të aktivitetit të CIA-s, NSA (Agjensia Kombëtare e Sigurisë) dhe 15 agjensive të tjera të sigurisë që veprojnë në Shtetet e Bashkuara, shkruan Ora News.

Haines është femra e parë në SHBA që merr këtë detyrë.

/a.r,OraNews