Çmenduri në rrugë. Një 24- vjeçar shqiptar i ka bërë zborin policisë italiane në rrugët e qendrës së qytetit të Pistoia-s dhe në periferi.

Gjithçka ka ndodhur mbrëmjen e 18 shtatorit. Do të duhej të ishte një kontroll rutinë, por i riu shqiptar, me precedent të mëparshëm penal dhe me një urdhër dëbimi, ka refuzuar bindjen ndaj urdhrit të policisë.

Shkak për këtë është bërë fakti se po drejtonte mjetin pa leje drejtimi.Kaq ka mjaftuar që ai të xhirojë gomat dhe të kalojë tre postoblloqe policie.

Pas disa minutash ndjekje, i riu ka humbur kontrollin e mjetit duke u aksidentuar. Pavarësisht kësaj ai tentoi të lërgohej në këmbë por u kap nga policia.

Gjatë arrestimit raportohet se ka plagosur një agjent policie.

Ai do të dalë para gjykatës për gjykim.