Me grushtin lart dhe foto të diktatorit, parada e ithtarëve të Enver Hoxhës

Ithtarët e kreut të regjimit komunist Enver Hoxha nuk munguan as këtë përvjetor të çlirimit të kryeqytetit.

Ne festimet e organizuara nga Bashkia e Tiranës, përfaqësues të Partisë Komuniste parakaluan për këtë 76-vjetor në qendër të Tiranës me foto të Enver Hoxhës.

Ata vendosën kurora me lule në memorialin për nder të partizanëve dhe qytetarëve të rënë për çlirimin e kryeqytetit, teksa nderuan me grushtin lart.

FOTOGALERI TJERA

E treta e vërteta e Biden
08/11/2020 - 11:16