Kopshti nr. 4 në Tiranë është mbyllur përkohësisht pasi ka rezultuar një punonjëse pozitive me Covid-19.

Mësohet se ajo është izoluar në banesën e saj.

Ndërkohë, rastet e punonjësve të bashkisë Tiranë me Covid-19 kanë ardhur në rritje.

Jo më larg se dje, emisioni “BOOM” në RTV Ora skandalin e ndodhur te kopshti publik  “Katër Stinët” ku një punonjëse kishte rezultuar me Covid-19 dhe mbahej sekret.

Instituti i Shëndetit Publik njoftoi më pas mbylljen e kopshtit dhe janë lajmëruar për marrjen e tamponëve stafi dhe fëmijët.