Presidenti Ilir Meta ka publikuar shumë shkurt shifra që sipas tij, vërtetojnë se papunësia është rritur në vendin tonë.

Meta ka thënë se më shumë se 500 mijë qytetarë kanë humbur vendin e punës, si dhe ështërritur papunësia nga 11.2% në 11.9%.

“Mbi 50,000 qytetarë HUMBËN vendet e punës dhe PAPUNËSIA nga 11.2%, U RRIT në 11.9%, deri në 3-mujorin e dytë të vitit 2020.

Buxheti 2021 NUK KA objektiv MBROJTJEN e VENDEVE TË PUNËS dhe RRITJEN E PUNËSIMIT”, shkruan Kreu i Shtetit.