Ministria e Shëndetësisë në Shkup publikon të dhënat e 24 orëve të fundit lidhur me pandeminë Covid-19.

Sipas të dhënave zyrtare, gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 2655 testime ndërsa kanë rezultuar pozitivë 990 qytetarë, ndërsa 24 pacientë e kanë humbur betejën me virusin.

Shpërndarja gjeografike e rasteve të reja

-Shkup 378
-Kumanovo 48
-Dear 6
-Stip 51
-Prilep 55
-Tetovo 39
-Struga 27
-Veles 54
-Bitola 44
-Orid 39
-Kavadarci 24
-Gostivar 54
-Gevgelija 16
-Strumica 19
-Kriva Palanka 3
-Radovish 3
-Krushevo 4
-Kochani 27
-Probishtip 2
-Demir Hisar
-Pehçevë 4
-Berovo 9
-Valandovo 1
-Vinica 10
-Delçevo 8
-Kratovo 3
-Sveti Nikole 11
-Kërçovë 14
-Risen 11
-Negotino 19

Me shifrat e sotme, që prej nisjes së pandemisë, Maqedonia e Veriut regjistron mbi 47 mijë të infektuar dhe 1305 viktima.