Maliqi: Të gjithë kanë nevojë për një realitet ndryshe nga ai që iu ofrua në 8 vite nga Rilindja

Maliqi: Të gjithë kanë nevojë për një realitet

Përmes një postimi në Facebook, kandidati i LSI-së për qarkun e Beratit, Lefter Maliqi shkruan se edhe pak ditë e ndajnë Shqipërinë nga ajo që ai e quan dalja e diellit.

Sipas Maliqit, të gjithë kanë nevojë për një realitet ndryshe nga ai që iu ofrua në 8 vite nga Rilindja.

Maliqi: Retë e fundit po ikin, qielli po pastrohet, edhe pak ditë na ndajnë nga dalja e diellit për Shqipërinë dhe shqiptaret. Të rinj, te reja, gra e burra, te moshuar, të gjithë kane nevoje për një realitet ndryshe nga ai qe iu ofrua ne 8 vite nga Rilindja. Berati i jep 3 mandate të sigurta LSI-së dhe fitore spektakolare Opozitës së Bashkuar.

EMISIONET