Arrestohet nga policia e Shijakut shtetasi Petrit Lazeri.

Lazeri ishte shpallur nëntë herë në kërkim.

Gjatë kontrollit, policia e Shijakut ka gjetur makina të vjedhura dhe lëndë narkotike.

Ai akuzohet për vjedhje makinash dhe prodhim e shitje të lëndëve narkotike.

Lazeri ishte kthyer në makth për qytetarët e Durrësit e Shijakut, ndërsa aktivitetin e tij e kishte shtrirë dhe në qytete si Lushnja, Kavaja e Fieri.