Majmuni në tryezën e operacionit/ Foto spektakolare të kompeticionit “Fotografi i Vitit 2020”

Ishin finalistët e konkurrimit “Fotografi i Vitit 2020” në Evropë këto foto spektakolare të botës së egër.  Që nga fotoja e frikshme e bebes së majmunit në tryezën e operimit, te luani dhe demi në përqafimin e vdekjes, imazhet janë momente të rralla të fokusuara në momentin thuajse të përkryer. Për më tepër detaje, ndiqni fotot.

FOTOGALERI TJERA

E treta e vërteta e Biden
08/11/2020 - 11:16