Elvis Jaupaj dhe Jorin Llambro, të arrestuar ditën e djeshme në kuadër të operacionit ndërkombëtar anti-drogë “Los Blancvos”, kanë dale sot paara Gjykatës së Shkallës së Parë në Vlorë për të mësuar masën e sigurisë.

Ata akuzohen si “pjesëtarë të grupit të Strukturuar kriminal  në trafikimin e drogërave të rënda”, ndërsa gjykata ka vendosur për të dy të akuzuarit ” Burg me afat 40 ditë” , deri në mbërritje të të gjithë fashikujve të hetimit.