“Los Blancos”/ Emrat e 5 të arrestuarve në Shqipëri

Policia e Shtetit jep detaje nga operacioni ndërkombëtar anti-drogë, i zhvilluar në disa shtete si: Itali, Shqipëri, Belgjikë, Emiratet e Bashkuara Arabe, Gjermani, Greqi, Holandë, Rumani, Hungari dhe Ekuador. Ndërkohë në vendin tonë, më saktë në Tiranë, Vlorë,Lezhë, Durrës e Shkodër janë arrestuar 5 persona, të cilët priten të ekstradohen. Në Tiranë është kapur dhe … Continue reading “Los Blancos”/ Emrat e 5 të arrestuarve në Shqipëri