Lolita dhe Brryli e bëjnë meme, Spiropali: E di kush i paguan, vendosin gjoba – #EXPULS

Lolita dhe Brryli e bëjnë meme, Spiropali: E di kush i paguan,

https://youtu.be/Cy6iaTN-w7w

EMISIONET